House-Select Holland
Postbus 4107
2980 GC Ridderkerk

Tel: +31(0)612717675
Mail: info@house-select.nl

Verhuur

Verhuur:

House Select houdt zich al ruim 12 jaar bezig met het verhuren van (tijdelijke) woonruimte aan expats en begeleidt zowel de huurder als verhuurder op professionele en betrokken wijze tijdens het gehele traject.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u alle zorg van A tot Z uit handen kunnen nemen. Mede door onze goede samenwerking met, relocation bureaus, ambassades en grote gerenommeerde nationale en internationale bedrijven kunnen we gebruik maken van een groot netwerk aan contacten waardoor wij in staat zijn uw woning optimaal onder de aandacht te brengen en snel te verhuren.

Of het nu gaat om gestoffeerde of gemeubileerde appartementen, bungalows of villa’s: House Select concentreert zich op de persoonlijke wensen van iedere klant. Voor zowel de huurder als verhuurder zoeken wij altijd naar de beste oplossing. Een efficiënte aanpak en een uitstekende service staan daarbij centraal. Bij ons is een tevreden klant altijd het uitgangspunt want ‘Eerlijk huurt het langst’!

U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij leggen u graag in een persoonlijk gesprek alles uit over de mogelijkheden.


Het deskundige en enthousiaste team van House Select - HS Makelaars staat voor u klaar!