House-Select Holland
Postbus 4107
2980 GC Ridderkerk

Tel: +31(0)612717675
Mail: info@house-select.nl

Welkom op de website van House Select - HS Makelaars

Graag stellen wij ons aan u voor!

Inmiddels alweer ruim 12 jaar geleden zijn wij gestart met ons verhuur-makelaarskantoor in Rotterdam. Door de toenemende vraag naar het willen en kunnen verkopen van woningen vanuit onze klantenkring hebben wij destijds besloten om de verkoop van woningen op een juiste manier op te pakken.

Het succes van House Select en HS Makelaars zit hem in de nauw betrokkenheid bij alle klanten, het geven van de maximale aandacht, het voortdurend streven naar maximale kwaliteit, kom na wat je beloofd en het adequaat reageren! In onze organisatie is het tevens vrij normaal om te werken wanneer u niet werkt. Ook op een zaterdag!

Wij zorgen samen met u voor een goede presentatie op o.a. onze website, Funda.nl, Huislijn.nl, Pararius/koopwoningen.nl. Dit doen we doormiddel van professionele foto’s, video, plattegrond en 3d foto’s. Denk hiernaast ook aan Fasebook, Google en Youtube. Wij halen alles uit de kast om uw woning zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Verkoop en aankoop – HS Makelaars

Een huis verkopen doet u niet elke dag. Het verkopen is, zowel op het rationele als op het emotionele vlak, een ingrijpend proces en roept vele vragen bij u op. Een goed advies en professionele begeleiding is van groot belang. Rekening houdend met uw individuele wensen realiseren wij graag de verkoop of aankoop van uw woning. Dat is voor ons waar het in eerste instantie om gaat.

Waar onderscheiden wij ons in:

  • Wij willen klein, snel en flexibel blijven
  • Persoonlijke benadering
  • No cure no pay
  • Geen standaard courtage
  • Gratis waarde taxatie van uw woning
  • Professioneel en het leveren van kwaliteit
  • Creatieve marketing afdeling
  • Bezichtigingsaanvragen binnen 24 uur
  • Kom na wat je beloofd!

De sterke punten van uw woning worden samen met u vastgesteld, u kent uw huis het beste en weet waarom u het destijds heeft gekocht. Op basis van deze sterke punten gaan wij de woning in de markt zetten, wij proberen te denken als uw toekomstige koper om zo voor u de beste prijs te kunnen krijgen. U bepaalt samen met ons of we in onderhandeling gaan op een bod; bij ons houdt u altijd zelf de regie gedurende het hele traject.

Omdat wij altijd ‘no cure no pay’ werken, kunt u ons zonder risico proberen. Wij gaan graag de uitdaging met u aan!

De verkoop van uw woning is onze passie!