House-Select Holland
Postbus 4107
2980 GC Ridderkerk

Tel: +31(0)612717675
Mail: info@house-select.nl

Kopen of verkopen

Verkoop van uw woning

Een huis verkopen doet u niet elke dag. Het verkopen is, zowel op het financiële als op het emotionele vlak een in- grijpend proces en vele vragen komen bij u op. Een goed advies en professionele begeleiding is van groot belang. House Select is u graag van dienst! Rekening houdend met uw individuele wensen realiseren wij graag de verkoop of aankoop van uw woning.

Advies en begeleiding is voor ons altijd maatwerk. House Select zal daarom samen met u het verkooptraject bespreken, een helder verkoopplan opstellen en bekijken op welke manier uw woning het beste in de markt gezet kan worden. Uiteindelijk bepalen we in overleg met u de vraagprijs en op welke manier we uw woning gaan verkopen.

Wij geven de kandidaat-kopers bij het bezichtigen van uw woning ruim de tijd en voorzien hen van alle informatie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u een juiste terugkoppeling krijgt en nemen wij regelmatig de stand van zaken met u door.

Een goed gestylde woning doet wonderen voor de verkoop van uw woning. Tegen een gunstig tarief kan onze verkoopstyliste u adviseren hoe u uw woning zo optimaal kunnen presenteren. Het is tenslotte is de eerste indruk die telt!

Terug naar de homepage.