House-Select Holland

House Select makelaardij / agency is gespecialiseerd in verhuur, huur, verkoop, koop en bemiddeling van woningen.

Over ons

Welkom op de website van HOUSE SELECT

Wilt u een huis huren of verhuren? Het deskundige en enthousiaste team van House Select staat voor u klaar!
House Select houdt zich dagelijks bezig met het verhuren van (tijdelijke) woon- ruimte aan expats en begeleidt zowel de huurder als verhuurder op professionele en betrokken wijze tijdens het gehele traject.

Lees meer

Huren of verhuren

Het tijdelijk verhuren van uw woning

Verhuren is maatwerk en het vinden van een geschikte en vooral betrouwbare huurder brengt heel wat met zich mee. De medewerkers van Housing Select kunnen u daar goed bij helpen en leggen voor u de nodige contacten met potentiële huurders, doen de bezichtigingen, de onderhandelingen en stellen de juiste documenten voor u op. Kortom: wij adviseren en begeleiden u vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht van de sleutel aan de huurder van uw woning!

Lees meer

Quick search

Expat informatie

We kunnen de residentie voor expats een stuk makkelijker maken!

Een tijdelijke verhuizing is niet alleen een kwestie van het vinden van een woning. Het gaat voornamelijk over het creëren van een aangenaam verblijf in een gloednieuwe cultuur voor de expat en zijn of haar familie.

Lees meer

Kopen of verkopen

Verkoop van uw woning

Een huis verkopen doet u niet elke dag. Het verkopen is, zowel op het financiële als op het emotionele vlak een ingrijpend proces en vele vragen komen bij u op. Een goed advies en professionele begeleiding is van groot belang. House Select is u graag van dienst! Rekening houdend met uw individuele wensen realiseren wij graag de verkoop of aankoop van uw woning.

Lees meer

Huis van de maand

Foto van Binnenrotte, Rotterdam

Binnenrotte, Rotterdam

€ 1.250,- (excl.)

Bekijk de woning